Letsitiin

Letsitiine on erinevaid, põhilised, mida turul pakutrakse, on soja baasil letsitiinid. Paremad variandid on hoopis päevalille baasil letsitiinid.

Mida head letsitiin ka teeb?
Letsitiin võib märkimisväärselt parandada mälu ja aju funktsiooni, aitab säilitada maksa ja neerude tervist, on abiks vitamiinide imendumisel ja suudab siduda rasvu ja kolesterooli veega, nii et neid saab organismist kergemini eemaldada. Sisaldab asendamatuid rasvhappeid, fosforit (fosforlipiidid).


Parimate kategoorias figureerivad:

🔅 Pehmegeel-kapslites, kõige mugavam võtta Now Foods, Sunflower Lecithin, 1200 mg, 200 Softgels (LINK), konkurente polegi sellele. Kapslid on üsna suured, toode GMO vaba.

🔅 Now Foods, Sunflower Liquid Lecithin, 16 fl oz (473 ml) on maitselt päevalille seemnene, aga voolavus on väga väike, jääb pudelisse kinni, avatuna peab ju külmkapis hoidma, kasutusmugavust ei kiida (LINK) muidu täiesti puhas ja hind hea, maitse ka hea. Kleepuv tökati laadne voolav mass, alguses kasutades on võõras ja harjumatu. Peale umbes viiendat korda on meeldiv.
Toote pluss on see, et on lisaainete vaba ja puhas GMO vaba letsitiin. Väga populaarne toode iHerbis, vahepeal on ladu tühjaks ostetud. 
Parima hinnaga letsitiin ja suur kogus. Võetakse 1tl. Neid on pakendis ca 32.
Peale avamist hoida külmikus.

🔅 Now Foods, Sunflower Lecithin, Pure Powder, 1 lb (454 g) (LINK) õli graanulid, igati puhas ja korralik, aga smuutiga on kuidagi võtab sujuva ühtlase struktuuri ära ja on tugeva maitsega, kui mingit muud kasutusviisi ei leia.

Märksõnad: päevalilleletsitiin, fosfor, päevalill.


Lisalugemist:
https://www.medicalmedium.com/blog/sunflower-greens

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.