Oregaanoõli

Looduslik antibiootikum. Aga väga kange valik.




Soovituslik kasutamine: se
espidiselt: 1-4 tilka, 1-3 korda päevas, võib tilgutada vette või mahla sisse.

Oregaanoõli on väga tugevalt kibedama poolse maitsega. Raske võtta nii mahla kui veega, lastele ei ole mõttekas pakkuda. Mugavam on kindlasti kasutada kolloidhõbedat, mis on äärmiselt tõhus ja meeldiva maitsega.

Oregaaniõli saab ise kapseldada, saab kõige puhtama valiku.

Välispidiselt: Kanna nii palju peale kui vaja (tekib soojatunne), mitte kanda genitaalidele.


Raputa enne kasutamist.


Oregaanoõlis on tümooli, mis aitab seentest lahti saada. Tilguta mõned tilgad õli kaks korda päevas seenega nakatunud küüntele.

Oreganoõli on tõhus antibiootikum ja tapab isegi AB-resistentsete tüvedega baktereid, samuti viiruseid ja seeni.



Oregaano õli tilkadena on ikka väga kange, nt soovitatakse panna vette 4 tilka, no see on ikka julm võtta, see ei lahustu ka. Seega kui toidulisandina kasutada, siis ikka kapslitena on selline inimlikum variant 😵

💚 Kapslitena 


  • California Natural North või 
  • Vitality Works on üsnagi kvaliteetsed, ainuke miinus on kõvasti kallim, kui konkurentidel, aga kvaliteedilt on täistaimne, pole sees ei glütseriini ega želatiini. Vitality Works lubab GMO vaba ühe sojat komponendina.

Või odavamad


Tilkadena on tavaliselt õlisegud, tasub vaadata, et oleks külpressõlidega ning glütseriini või säilitusaineid ei oleks.
Nt need California Natural
Natural Factors

Aura Cacia, ainult puhas öko oregaanoõli, kõige puhtam valik ja ise kapseldada


Lisalugemist:
http://m.postimees.ee/v2/section/2125/3743621
http://www.loodustohter.ee/?p=107

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.