C-vitamiin - Kaltsium askorbaat, puhverdatud


Üks puhas turul on Now Foods, Calcium Ascorbate, 100% Pure Buffered Vitamin C Powder, 8 oz (227 g) (LINK).

Hind olenevalt dollari kursist: 10,98€


Puhas toode, lisaainete vaba.

1,12 grammis (1/4 teelusikatäit) pulbris on 100 mg kaltsiumit ja C vitamiini 890 mg. Purgis on 202 portsjonit C vitamiini.



Pulber veega lahustades õrnalt mõrkja maitsega.

Kaltsiumit saab toidust hästi kätte, seetõttu meil seda lisaks vaja manustada ei ole. Kui on soov kasutada kaltsiumi toidulisandit, on hea kasutada seda askorbaadi vormis, mis on neutraalse pH-ga C-vitamiin ja 2 korda parema omastatavusega kui askorbiinhape. Kaltsiumi manustamisel on vaja järgida reeglit: 1 osa kaltsiumit ja 8 osa magneesiumit. Nii manustades ei teki ebameeldivaid kaltsiumiladestusi.

Kuidas aru saada, et kaltsium on kehas ladestunud sinna, kuhu ta ei kuulu? Kalluta pea võimalikult taha ja pööra seda ühes ja teises suunas – kui kuuled oma kaelas raginat, siis on see tunnuseks, et on probleeme kaltsiumiladestustega.

Kaltsiumi ladestusi likvideerib vedel boor viies need luudesse.

C vitamiini kasutusvõimalustest oma tervise hüvanguks siin lingil.

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.