Tsitruselised 100% eeterlikud õlid - laim, apelsin ja sidrun.


Kõik eeterlikud õlid on 100%'sed, lisaainete vabad ja puhtad tooted.

NOW Foods villib eeterikke õlisid "ehtameerikalikult" suurtesse pudelitesse, mida jätkub tunduvalt kauemaks, kui soetada 10 ml (tavapärane) sama sisuga pudelikene.

Kõik tsitruselised reageerivad tugevalt päikesega ja muude ultraviolettkiirguse allikatega Soovitav mitte kasutada enne päevitamist (nt nahal ja aroomilambis) või enne solaariumit.


Nahale kandmiseks kasutatakse tsitruseliseid eeterlikke õlisid koos baasõliga (võib ka Extra Virgin oliiviõli, kookosõli, päevalilleseemne õli või mingi muu õli, mis endale meeldib. Lahjendamine 1-5 tilka eeterlikku õli supilusikatäiele baasõlile). 


Hinnad on vähenenud, sest iHerb
alandas hindu kogu poes:
Laim 6€
Apelsin 4,28€
Sidrun 5,57€
Laim NOW, 30 ml Citrus aurantifolia, ehe aroom. Puhastava toimega ning taandab ärevust. Hea värskendaja. Aitab üle saada kuumast ilmast põhjustatud väsimusest. Aitab ära hoida ning leevendab külmetushaigusi ja grippi. Abiks mitmete nahaprobleemide, sealhulgas akne ja rasuse naha korral. Rakkude vananemist pidurdav toime.

Apelsin NOW, 30 ml Citrus sinensis, ehe lõhn, apelsini-armastajatele jätab sügava mulje. Saab kasutada ka toitudes apelsini essentsi asemel (eriti hea ka piparkoogi taignas, tagasihoidlikult sobib taignasse 1kg tainast - 10 tilka apelsini eeterlikku õli). Hoiatus: eeterlik õli on kangem, kui essents.

Apelsini eeterlikku õli pakub iHerb ka öko versioonis siin (hind mitte oluliselt kallim - 6€).
Apelsini eeterlik õli üks populaarsematest eeterlikest õlidest, mis on leidnud laia kasutust nii kosmeetikas, meditsiinis kui ka toiduainetööstuses. Antiseptiline, desinfitseeriv. Seespidisel kasutamisel stimuleerib kahjulike ainete väljutamist organismist, normaliseerib soolestiku tööd ja süsivesikute-rasvade ainevahetust, omab sapieritust soodustavat toimet, ennetab sapikivide teket, puhastab verd, aitab kaasa kaalu ja tselluliidi vähendamisele. Välispidisel kasutamisel (vajalik baasõliga lahjendamine või lisada kreemile, šampoonile jms.) puhastab hästi nahka, pleegitab pigmendilaike, soodustab rakkude uuenemist ning parandab näojumet. Eriti hästi mõjub apelsiniõli kuivale nahale. Kasutatakse ka
rasedusarmidele määrimiseks.

Sidrun NOW, 30 ml Citrus limon, ehe lõhn, sidruni-armastajatele jätab sügava mulje. Saab kasutada ka toitudes sidruni essentsi asemel. Hoiatus: eeterlik õli on kangem, kui essents.

Sidruni eeterlikku õli pakub iHerb ka öko versioonis siin  (hinnalt krõbedam 11,15€).
Sidruni eeterlik õli on tõhus väsimuse peletaja ja looduslik antidepressant. Stimuleerib mõttetegevust, tõstab tähelepanu ja parandab töövõimet. On äärmiselt efektiivne verejooksu peataja. Kasutatakse vistrike, löövete, konnasilmade jne tervendamiseks. Pehmendab nahka, aitab vähendada kortse ja tselluliiti. Tugevdab küüsi ning juukseid, eemaldab kõõma. Sobib tedretäppide ja pigmendilaikude valgendamiseks. Efektiivne vahend iivelduse ja peapöörituse korral.



Kui valida Eestisse tellimisel kõige soodsam post, 
siis tuleb selline teade

Teadmiseks

Eeterlikele õlidele kehtivad USAst saatmisele kõrgemad nõuded ja seetõttu ei paku iHerb nende (kasvõi üksikult) saatmist kõige soodsama postiga. 
Teiste posti tüüpidega saatmisel aga piiranguid ei ole.

Muudatus
4 pudeliga eeterlike õlidega komplekti on võimalik Global Postiga (punane) Eestisse tellida, siit (LINK)
Reklaampilt: komplektis on Greibi, õlide segu (bergamont, apelsin, greip, sidrun; laim), apelsini ja sidruni 100% eeterlikud õlid. Lahedat katsetamist! (siin)

Reaalselt ka ilus ja viisakas pakend
Vasakult õlide segu, greip, sidrun ja apelsin
Iga eeterliku õli pudeli all on lahe sõnum


Lihtpostiga saab tellida ka Garden of Life eeterlike õlide komplekti (LINK)(piparmünt, teepuuõli, sidrun ja lavendel) 34,96€, pudelid on 15ml mahutavusega, kuigi ei saaks väita, et selle hinna eest oleks lõhnad kuidagi paremad (peale selle, et need on öko). Now omad on hinnalt ja lõhnaelamuselt paremad. Samas eks see ole enda lõhnameele küsimus.


Lisalugemist:
- http://tervisloodusest.weebly.com/apelsini-eeterlik-otildeli.html
- http://balscand.ee/products-page/eeterlikud-olid/apelsinioli-magus-10ml/
- http://bit.ly/2iZIoCn GoodKaarma pdf



Viimati uuendatud 11.09.2018

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.