Soodustused iHerbis

Tavalised soodustused:
Lisaks saab 5% allahindlust eelmisest tellimusest krediidina "Loyalty credit". Saab kasutada, kui tellimus (pakk) on pandud teele, saab järgmise tellimusel soodustust eelmise summast 5% (ainult tooted).
Näide: tellimuses tooted 21,63€ + post 3,65€, kokku makse 25,28€.
Kui palju saab järgmisel tellimusel "krediiti"? Summast "tooted 21,63€" 5% ehk järgmisele ostule 1,08€. Krediit kehtib 2 kuud. Selle soodustuse kasutamist "ei saa edasi lükata" ehk koguda, vaid järgmisel tellimusel arvesatakse automaatselt lõppsummast maha.

Kuidas lojaalsuskrediiti saab koguda?
Tavapäraselt ei saagi. Kui teha tellimus, siis lojaalsuskrediiti saab kasutada järgmisel tellimusel, kui kaup on teele pandud. Kui aga teha enne kauba teele panemist veel mõni tellimus, siis lojaalsuskrediit eelmis(t)e tellimus(t)e eest ei kao kuhugi, vaid saabub korraga arveldamiseks.
Näiteks siin on 3 tellimuse lojaalsuskrediit: 






Lisaks on iganädalased kampaaniad iHerb'i kehtivad  Soodustused ja eripakkumised 》 siin


iHerb'is miinimum tellimise summa puudub s.t., et võid tellida ka 6€ eest (miinus soodustus) + postikulu.

Viimati uuendatud 01.02.2018

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.