Sipelgapuukoor Pau d'Arco kõige odavamalt, samas parima kvaliteediga

Lühidalt selgitades on sipelgapuukoor looduslik antibiootikum. Looduslike antibiootikumide eelis on see, et nad ei tapa valimatult mikrofloorat nagu keemilised antibiootikumid seda teevad, vaid on kehale abiliseks enda tervendamisel. Sipelgapuukoorest on mitmeid väga häid artikleid, mille viited on all lisalugemises. Samas korduvate katsetuste tulemusena sai täheldada, et kolloidhõbe (LINK) toimib tõhusamalt ja kiiremini. Kolloidhõbedast täpsemalt siit

Siin välja otsitud parima hinna ja kvaliteediga sipelgapuukoore lisandid, kokkuvõtvalt saab täheldada, et hind Eestiga võrreldes on klassikaline: Eestis on sipelgapuukoore tervisetooted 2-4 korda kallimad (võrreldes toimeaine kogust kapslis).

Et tooteid oleks võimalikult keeruline võrrelda, siis iga tootja paneb peale oma märgistuse, kogused kapslisse ja kapslite arvu purki, seega kui ostja soovib adekvaatset hinna ja sisu võrdlust peab ise arvutused tegema.


  • Aluseks võetud, et 1 kapslis on 545mg sipelgapuukoort ja konteineris on 180 kapslit, nii tulevad erinevused kõige paremini välja.


Oletame, et saab osta sipelgapuukoore lisandit, mis maksab näiteks 11€ ja sisaldab täiteaineid võib hind olla esmapilgul petlik, sest, kui 1 kapsel sisaldab 500 mg sipelgapuukoort ja konteineris on 90 kapslit ja soovime teha võrdlust teiste samaväärsete toodetega (kus on 545mg kapslis) tuleb tegelikult ühe võtmiskoguse hinnaks 0,13€. Mis on 3 korda kallim parema kvaliteediga tootest. Ja võrdluse mõttes, kui pakendis oleks 180 kapslit siis oleks toote hind lausa 23,86€


  • Parima hinna ja kvaliteediga leid (LINK) ja 1 lisaainega. Konteineris on 180 kapslit ning 1 kapsel sisaldab 545mg sipelgapuukoort. 1 võtmiskoguse hinnaks tuleb 0,04€. Toote hind 7,53€ 💚 


Vajadusel saab kapsli sisu veega segada, et teha midagi tinktuuri laadset, kui kapsleid ei saa võtta, pole ka maitsel ka suurt viga.




  • Ja veel odavam lahendus on viilutatud sipelgapuu sisekoor siit (LINK). Seda saab ise abivahendiga pulbriks jahvatada ning ise kapselda. Pakis on 453g ja kui 1 portsjon on 545mg on pakis 831 kasutuskorra jaoks sipelgapuukoort. Ise kapseldamiseks saab osta tühje kapsleid siit (LINK). Vegan kapsleid siit (LINK).

1 võtmiskorra hind koos kapsliga tuleb 0,2€ ehk 2 senti ja sedagi ümardusega, tegelik hind 1,5 senti võtmiskorra kohta. Toote hind, kui meisterdada kapsel, kus sees on 545mg spelgapuukoort ja 180 kapslit: 2,66€ 💚 

  • Näiline kogustega manipuleerimine - pakendi info lugemine

Osadel, igati kvaliteetsetel toodetel on siiski pakil kirjutatud eksitav informatsioon. Vt pilti (toote LINK). Kui tavainimesena vaadata pakendit, siis tundub väga hea pakkumine: mõelda vaid 1000mg 1 kapslis ja pakendis on 90 kapslit! Aga, aga see on lihtsalt ilus pilt! Tegelikult on serving size ehk ühe võtmiskorra koguseks pakendi taga märgitud 2 kapslit! Seega sisaldab 1 kapsel siiski 500mg sipelgapuukoort ja kui hakata jällegi teiste samaväärsete toodetega võrdlema, tuleb ühe võtmiskorra hinnaks (arvutus nagu ennegi 545mg sipelgapuukoore kohta): 0,05€, mis on küll veidi kallim 180 kapsli pakkumisest, aga sisaldab 2 lisaainet, millest 1 on täiteaine riisi jahu, milleks?

Toote hind, kui kapsel teisendada, et sees on 545mg spelgapuukoort ja purgis oleks 180 kapslit: 9,22€
  • Party pooper
Osad firmad teevad sipelgapuu tinktuuri, milles on sipelgapuu, glütseriin ja vesi. 
Glütseriin on aine, mis ei lase hästi ainetel imenduda. Lisaks ei saanud täheldada mitte mingisugust toimimist sellise seguga tinktuuril siit haiguse ajal. Kuna glütseriin takistab hammaste remineraliseerumise protsessi ja tõmbab kudedest niiskuse välja, siis mida ta organismi sees veel teeb?
1 võtmiskorra hind 545mg 0,11€
Toote hind, kui võtmiskorraks teisendada 545mg spelgapuukoort ja pudelis oleks 180 võtmiskorda: 19,28€
  •  Glütseriin - kasutatakse lubrikandina, lahustina, magustajana ja antifriisina. Biodiisli ja seebi tootmise jääkprodukt, kasutatakse ka dünamiidi valmistamiseks (nitroglütseriin). Kui pole juurde kirjutatud, et tootes on taimne glütseriin, siis on saab tootes olla "klassikaline" glütseriin, mida üldiselt toodetakse searasvast ning selle tootmiseks kasutatakse ka kantserogeenseid aineid (mis omakorda jäävad ka lõpp-produkti mingis koguses) või sünteetiline glütseriin, mida toodetakse maisisiirupist või naftast. Glütseriin  tõmbab kudedest niiskust välja, kuivatab (seob niiskust), puutudes kokku hammastega katab need kileja kihiga, mis takistab hammastel omastamast toitaineid (vitamiine ja mineraale) ja seeläbi hambad lagunevad (re-mineraliseerumine on takistatud), hambaid peab loputama 20 korda, et seda kihti maha saada (mida võib see aine teha siis organismi sees?). Suukaudselt manustades võib glütseriin põhjustada kõrvaltoimeid nagu näiteks peavalud, pearinglus, puhitus, iiveldus, oksendamine, janu ja kõhulahtisus. Glütseriin osama kaloririkas (4,3 kcal/g) kui valge suhkur (rafineeritud sahharoos), põhjustab kehas järsku veresuhkru tõusu ja langust (mis on nr 1 keha vanandaja). Vähe uuritud aine, millest kuuleme kindlasti veel.


Lisalugemist
Sipelgapuukoore tervistavad omadused siin ja siin
Glütseriinist siin, siin, siin, siin, siin ja siin
Suhkru kalorsus

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.