Kui olla sääskedele vastupandamatu...

...siis on katsetamiseks looduslikud ja kehaga kooskõlas vahendid olemas.

Eesmärk: kogu õhtu sääsed ei tüütaks (ajaliselt 4h)

Sääsk

Ilma pikema sissejuhatuseta võib öelda - kui ikka olla sääsemagnet, siis sääsemagnetiks ka jääb... Vitamiini ABC uurib igatahes kindlasti aineid edasi...

Alustame vabamüügis olevatest legaalsetest mürkidest, mida ka kutsutakse säästetõrje vahenditeks.

Oled mõnusal jaanikul, grill, tore õhtu, kas siis vihma või päikesega, määrid kokku riided ja end säästetõrje vahendiga, mis on lõhnalt veidi deodorandi moodi, sööd oma grill liha, haukad peale salatit ja kerge sääsetõrje vahendi maitse on ka suus, sest seda jäi ka kätele spreitamise või määrimise käigus, toidu lõhnad on segunenud säästetõrje vaheni lõhnaga ning õhtu möödub... Sääsed pinisevad hoolikalt ikka ümber, aga nõelata saab vähe või suure vedamisega üldse mitte...

Miinused
1) tavavahendid on tõelised keemiakokteilid, mürgised ja kahjulikud, isegi 
Sotsiaalministeerium hoiatab, et tegemist pole mingi nalja asjaga, võib põhjustada iiveldust, oksendamist, kõhuvalu ja kõhulahtisust, raskematel juhtudel ka teadvusekaotust, vererõhu langust ja krampe.


2) paned vahendi peale, tunned selle lõhna (vastik keemia hais), kuigi ei tahaks
3) sääsed pinisevad ikka ümber nagu suurimal sõbral
4) sääsetõrjevahendit satub ka natuke suhu, kui süüa üritusel toitu


Et siis igasuguse "jama" vältijatele see kooslus ei rahulda (kes ei taha kasutada mürgiseid aineid).


Looduslikud vahendid


B kompleks 60 kapslit, B1 vitamiin 100 kapslit, Teepuuõli 118ml, Sidrunhein 30ml, Lavendel 30ml

Eeterlikud õlid, sega vähese veega ja pritsi peale, või kanna eeterlik õli otse peale (riietele, nahale, ettevaatust, ei sobi õrnale nahale puhtalt kandimiseks):
lavendel (LINK), kaneel (LINK), sidrunhein (LINK), teepuuõli (suur pudel LINK, NOW LINK, NOW öko LINK) - kui oled sääskede lemmik, vahet pole, sääski need ei peleta või vähemalt mitte värkimisväärselt. Kasutatakse soolo või seguna.

Katse aknaga (et sääsed avatud aknast sisse ei tuleks): akna ümber sai pandud palju puhast(lahjendamata) eeterlikku õli  - sidrunhein (LINK), lavendel (LINK) ja kaneel (LINK) (kõiki kokku 40 ml, seda on väga palju) ja sääsed tiirutasid akna ümber nagu poleks seal midagi olnud. Lõhnalt on need head, näiteks kaneel (LINK) seevastu on soolona väga vänge.

Seespidiselt: B kompleks (LINK) ja B1 vitamiin (LINK) - puhtaim ja odavaim valik.

Seespidiselt kasutatakse tavaliselt 1 kapsel päevas B1 vitamiin(LINK), aitab suurel sääse-lembel 60% sääskede tulva vähendada, seega kui piniseb ümber 10 sääske, siis 4 tulevad ikka torkima, siiski kui suur rahulolu siis see on?

Või kui eraldi ei taha B1 vitamiini soetada, siis saab efekti ka B kompleksi (LINK) kasutades, nii ehk naa keha vajab kogu B grupi vitamiinide spektrit ja kui B kompleks juba olemas on, saab seda kasutada, midagi juurde ostma ei pea.
B kompleksi peaks võtma iga päev 1 kapsli, sellest ei piisanud, et "tõsta" B grupi vitamiinide taset kehas, et sääse hooaeg muretult mööda saata. 

Siiski, siiski... Olenemata, kas on B kompleks või ainult B1 vitamiin, siis on vaja igapäevaseid doose, sellest ei piisa, et tõsta 1-2 või kasvõi 6 kuuga tase "piisavalt" kõrgele, sest sääse lemb on ikka sääse roog... Seega 1 kapsel päevas eri aegadel, eriti enne "sääse tsooni" minekut saab parandada olukorda. 

Katse B1 vitamiini sprei: 1 kapsel (LINKlahjendatud vähese veega (ca 100ml) spreitada ennast ja oma riided üle, siis oli "rahu majas" kuskil 1h, sääsed hoidsid eemale, pininaga ka ei tüüdanud.
Miinus on see, et sprei pudeli võib kergelt umbe minna, vajab puhastamist ning segu on vaja vahetult valmis teha. 

🎆Samas osad inimesed raporteerivad, et looduslikud vahendid aitavad oivaliselt hästi, võta siis kinni - seega saab teada ikka vana head moodi - ise järgi katsetades! Vähemalt ostes süda ei tilgu verd, sest looduslikud vahendid on väga odavad ning mitte sobivuse korral on muud moodi kasutatavad.


•••Sääsepunni paistetusele ja sügelusele on küll efektiivseid lahendusi:
100% Aloe vera sprei (LINK) - väga haruldane, muud tooted on reeglina kahjulike ainete lisanditega, mida tegelikult pole vaja, sest 100% puhast on ka võimalik toota.



Kellelgi veel ideid, mis võiks sääskede peletamiseks töötada? Kommentaarium avatud 🤔

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.