Odraorase mahla pulbri kapseldamine



Medical Medium'i autor Anthony William soovitab tarvitada 💚 💚   odraorase mahla pulbrit (LINK), sest see 
  • sisaldab mikroelemente, mis toidavad kesknärvisüsteemi, ajukudet, närvirakke ja närvikiude ümbritsevaid rakumembraane. 
  • Suurendab soolhapet maos, mis tugevdab neerupealseid. 
  • Puhastab maksa, soodustab seedimist ja muudab keha aluselisemaks, puhastab keha. 
  • Tõmbab välja raskemetallid seedetraktist, põrnast, pankreasest ja reproduktiivorganitest. 
  • Aitab loomulikul moel tõsta raua taset
  • Võtme tähtsusega lisand, et eemaldada raskemetalle ja toksiine kilpnäärmest
  • Odraorase mahla pulber valmistab elavhõbeda ette täielikuks väljutamseks kehast 💚 spirulina abil (raamatus soovitatakse eelistada Hawaii päritolu LINK). 
  • Odraorase mahla pulbri soovitatav kasutamine materjalide järgi on 1-2 tl segatuna vee või mahlaga
  • Ka rasedana soovituslik päeva kogus 1 tl, annab palju toitaineid arenevale beebile ja toetust ema kehale. Vitamiini ABC kommentaar: alustada tarbimist madalatest kogustest, veerand teelusikat või isegi vähem. Aine on tugevatoimeline.

Mis siis odraorase mahla pulbrite maailmas toimub?
Raamatus kirjutatakse nö otsetõlkena odraorase mahla ekstrakt, tehniliselt on see mitte nüüd ekstrakt, vaid nö kuivatatud mahl, siiski vesi välja võetud ja väga kontsentreeritud kraam nii ehk naa. Tehnoloogialt parim on 💚külmkuivatatud mahl, toiteained alles, 💚ensüümid elus ja 💚 toor. Osad firmad on täiteaineid täis toppinud, pöörame pilgud näitena siis kahele puhtamale pulbrile. 


Kaks samade omadustega odraorase mahla pulbrit, kuidas need erinevad?


  • Kui esmane pilk peale heita, siis mõlemad on suurepärase koostisega ja parima tehnoloogiaga toodetud - kuivatatud külmkuivatuse teel.
  • Mõlemad tooted on tumepruunis klaaspurgis.
  • Hind ja kogus, vasakul  The Synenergy Organics (LINK) kaalub 150g ja maksab 19,83€. Seevastu paremal Pure Planet (LINK) kaalub 80g ja maksab 17,69€. Kui tahame üks ühele hinda võrrelda, siis arvutame Pure Planet'i hinna ja koguse vastavusse The Synenergy Organics firma tootega, siis saame 150g hinnaks 33,17€, hinnavahe tuleb väiksemal purgil 13,34€ kallim.
  • Kas kallim on parem? Kusjuures arvestades toodete koostist, siis ei. Kuigi originaalis odraorase mahla pulber ei sisalda gluteeni, on Pure Planet'i purgil kirjas, et sisaldab gluteeni. Ei ole kirjas, et võib sisaldada gluteeni vaid sisaldab. Tekitab küsimus, miks? Kuidas? Ostes veebilehelt, seda "sisaldab gluteeni" infot ei ole, seda saab üllatunult pärast pakilt lugeda... Ja päring müüjale pole sellisel juhul üleliigne. Nad vastasid päringule, et "võib sisaldada" - kui eraldatakse vilja(terad) taimelt, et võib juhtuda erandkorras satub mõni tera odraorasesse, kui mahla välja pressitakse, samas tavainimesele see pole katastroof, samas tsöliaakia haigetel pole mõtet riskida.
  • Tooted erinevad ka paakumise osas. The Synenergy Organics'i purk sisaldab lausa kahte paakumisvastast kotikest, aga sisu puha tükkis. Pure Planet'i purk sisaldab ühte paakumisvastast kotikest ning pulber on õhuline, pole jälgegi tükilisusest. Samas tükilisus pole probleem, sest seda saab ise tagasi algolekusse pulbristada.
  • Maitse on mõlemal sama, heinane ja kergelt mõrkjas. Nii, et ülekaalukalt tekkis tung tooted kapseldada, et neid edukalt tarbida. Samas on odraorase mahla pulbri maitse meeldimine jällegi enda maitsemeele küsimus, osad võivad purgist otse lusikaga nautida (või muul viisil nt smuutis), teistele, aga on maitse suht eemaletõukav. Kui aga maitse pole mokkamööda, saab võtta ette kapseldamise. Kuna pulbrit oli arvestatav kogus, sai kasutatud kapseldusmasinat, millega saab korraga täita 100 kapslit. 

Pildil kapseldusmasin, millega saab täita #00 suurusega kapsleid. Tühjad kapslid vabalt saadaval (LINK). 

Kapslid on paigas ning toimub pulbriga täitmine.



Pulbri ülejääk pühitakse plaadilt alusele




Et kapslisse mahuks rohkem pulbrit, siis kasutatakse surumisplaati, mis surub pulbri rohkem kokku



Ja täidetakse augud uuesti



Siis kapsli osad liidetakse omavahel



Ja kallutades kukuvad ise vaheplaadist välja


Lõpptulemus on ilus ja korrektne



1 kapsel sisaldab laias laastus 460mg odraorase mahla pulbrit. Kapslid kaaluvad tegelikult erinevalt, kuidas satub, oli kapseid, mis kaalusid 470mg ja ka 620mg, keskmine kuskil 550mg.



#00 suurusega taimne kapsel (LINK) kaalub ~ 90mg.


Kokku sai kahest purgist ehk 230g odraorase mahla pulbrist ca 500 kapslit, mis mahtusid ka oma originaalpurkidesse tagasi, aga väike osa ei mahtunud.



  • Aga kui see on liiga "raketiteadus", siis kapseldatud variant  Pure Planet (LINK), ainult odraorase mahla pulber ja kapsel.
  • Ja veel saab segadust tekitada odraorase pulber ja odraorase mahla pulber, kas need on samad? Ei, Anthony William ka rõhutab ka, et mitte sassi ajada, muidugi kes hinda on uurinud, siis hinnavahe on kahel ainel ikka päris suur. Üks on siis odraoras ise ja teine selle taime mahl, kontsentreeritum. Keha saab kätte kõik kätte endale parimal moel sealt mahla pulbrist.
  • Ka Now Foods (LINK) pakub odraorase mahla pulbrit, aga ei kirjeldusest jääb mulje, et see on lihtsalt kuivatatud (soojaga), mitte külmkuivatusega.Tavaliselt on nii, et kui firma kasutab külmkuivatuse meetodit, siis on see ka infos kirjas, see on firmale hästi oluline juurde lisada (sest see tehnoloogia on kallis). Now Foods lubab ökot, aga ei luba toor ehk see toode võib olla näinud suuremaid t°re. Now Foods on muidu näidanud ka, et nende "toor" tähendab "me proovime oma tooteid kuivatada madalaimal temperatuuril", tegelikkuses võib see tähendada 50° ka.... Samas Now Foods spurulina (LINK) on toor, küll liini peal läheb t° 46°C välja, aga seda liikuval liinil (pole midagi erakordset, see on teistel firmadel ka nii). Muidu Now Foods on näidanud ka, et nende toodete puhtuse aste on nõksa madalam, kui konkurentidel nt. väävel e. MSM (LINK), et eelistaks valida parema firma e. Doctor's Best (LINK). Aga hinnavahe tuleb väga väike - pruunis klaaspurgis (see võrdluses suurem purk) The Synenergy Organics (LINK) (öko ja külmkuivatatud) 19,83€ kogusega võrreldes on Now Foods 18,58€.

Lisalugemist:
Medical Medium 




Anthony William'i blogi

Kapseldusmasin


Märksõnad: Barley grass juice extract powder, odraorase mahla pulber

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.