Dulse e. Atlandi punavetikas

Mis selles Dulse's (e.k. kämmalpalmaaria, ld k Palmaria palmata) nii erilist on?

Vetikad neutraliseerivad ookeanides raskemetalle, radiatsiooni ja toksiine muutes need enda sees ohutuks ja lasevad toksilised ühendid ohututena endast välja, kus need enam ei põhjusta reostust.

Kehas lisaks elavhõbedale seob see söödav merevetikas plii, alumiiniumi, vase, kaadmiumi ja nikli. Elavhõbeda eemaldamisel on Dulse võimsaimVaikne ookean on rohkem reostunud, seepärast on oluline, kui Dulse puhul rõhutatakse päritoluna Atlandi ookeani, saab parema kvaliteediAtlandi Dulse e. punavetikas satub seedetraktis sügavatesse peidetud kohadesse, et leida elavhõbe ja viia see kehast välja. Atlandi Dulse, nagu ka teiste merevetikate puhulei pea muretsema, et need hoopis ise kehasse elavhõbedat või toksiine juurde toovad, sest need kehas olles ei vabasta nendes võib-olla olevat elavhõbedat. Dulse on raskemetallide väljaviimisprotsessi viimistleja, kus see käärsooles ootab ja korjab veel kokku viimased jäägid ning väljutab need
Puhastamise käigus läbib Dulse ajuverebarjääri. 
Dulse erineb teistest merevetikatest, sest see suudab elavhõbedat üksida kehast väljutada.
Dulse (ja teised Atlandi vetikad) jätavad kehasse maha 50 erinevat hästi omastuvat mineraali, mis aitavad keha mistahes vajakajäämisi remontida. Kasulik hammastele, luudele, kõõlustele, sidemetele ning suurepärase toimega haigustele, mis on põhjustatud kogunenud raskemetallidest nagu näiteks Alzheimer, ADHD, epilepsia, või aju udusus.
Väga hästi sobilik ka inimestele, kellel külma ja kuuma aistingud vahelduvad kergesti või/ning on emotsionaalselt (üli)tundlikud, Atlandi vetikad aitavad seda edukalt maandada ja stabiliseerida.

Dulse on tervendavaks mikrotoiteaineliseks toiduks ja antiseptikuks kilpnäärmele. Lisaks võib see tappa ja/või aidata kaitsata Epstein-Barr viiruse eest (see on praktiliselt kõigil inimestel erinevates faasides, nakatumine väga kerge), parandada kilpnäärme kude, vähendada sõlmede suurust ja suurendada kilpnäärme hormoonide tootmist. Ennetab kilpnäärme vähki.

Aitab ühe komponendina tõsta meeste viljakust kuna aitab välja viia raskemetalle, mis toimivad kehas kui takistid.


14.02.2020 hästi ja taskukohase hinnaga kättesaadav toode (LINK):



***
Kahe
 korraliku toote võrdlus, mis vahe nendel on?


Esmane valik on tellijatel see pildil paremal pool olev Maine Coast Sea Vegetables kilepanendis Dulse (LINK⤴️, sest seda on palju ja saatmiskaal väga väike. Toode on nii popp (tundub, et sõnum on levinud 😝), et tavaliselt on see laost otsas. Ega selle tootega muud nippi polegi, kui tasub panna teavitus "Notify me" ja siis kui laos, tuleb teade. Ja siis tellimisega hagu anda, et jälle ilma ei jääks 😌
Eden Foods purgis, mis on muide klaasist, on Dulse helvestena ⤵️ (LINK) ja  



kilepakendis Dulse on vetika ribadena ⤵️




Mis räägivad Dulse hinnad
  • Helvestena on 4,54€ (muutub nagu kõik hinnad, vastavalt dollari kursile) ja vetikaid 42g, saatmiskaal tootel 380g.
  • Ribadena on 6,28€ ja vetikaid 56g, saatmiskaal seevastu vaid 80g.
Neid tooteid hinna osas on keeruline täpselt võrrelda, sest suurem saatmiskaal tähendab suuremat postitasu, samas oleneb mida tellida (võib ka täitsa tasuta posti saada), aga teeme "jämeda" võrdluse, siis Eden Foods Dulse (klaas) tuleb mõned sendid odavam, kui Maine Coast Sea Vegetables Dulse (kile). Samas on see üllatav, sest klaaspakend on kõvasti kallim kui kilekott. 




Firmadest Eden Food näiteks on silma jäänud väga kvaliteetsete toodetega. See firma pingutab, et nende firma tooraine kvaliteet oleks tõesti parim ning ei ole ka kitsi kasutamaks kalleimat kuivatusmeetodit nagu külmkuivatus. Ka ei ole saanud täheldada, et nende firma tooraine oleks pärit Hiinast, nad tavaliselt valivad palju paremad päritolumaad.
Maine Coast Sea Vegetables firmast kuigi täpselt ei tea infot, kuigi ülevaatlikult tundub kõik ok olevat, Dulse pakil on näiteks olemas ka öko märgistus.

Dulse helbed ja ribad lähipildis ⤵️

Soovituslik tarbimine 2 supilusikatäit helbeid päevas või samale kogusele helvestele vastavalt ribasid päevas.

Kaaludes sai täheldada, et 1 supilusikatäis helbeid on orienteeruvalt 4 grammi, 2 supilusikatäit oleks siis 8 g helbeid ning ribadena 4-le grammile vastab üks väike peotäis Dulse ribasid ja 2-le supilusikale ehk 8-le grammile helvestele vastab siis seega 2 väikest peotäit Dulse ribasid.




Dulsel on spetsiifiline maitse, kui niisama süüa ei meeldi, saab seda edukalt lisada toitudesse nii, et maitse ei domineeri ega häiri.

Dulse on võrratu salati kastme sees, täpne retsept siin. Salat on hästi toitev, saab kõhu meeldivalt täis ja energilisus säilib.







Või teha Dulse'ga raskemetallide puhastuse smuutit, uuri lähemalt siit. Kui on probleeme kilpnäärmega, tasub smuutisse veel ekstra jõutõukeks lisada takja juurt (LINK).




Neid Dulsesid nüüd keeruline kätte saada, siis ka väga korralik alternatiiv graanulitena (LINK) ja väga hea hinnaga. Dulse kohta täna parimad materjalid pärinevad vabasõnaliste fragmendiliste tõlketena raamatutest: 
Inglise keelsena saab neid raamatud paberkandjal tellida Book Depository raamatupoest, hind taskukohane ja saatmine tasuta. Saatmine on EL-st, seega tellimisel summalist piirangut pole, et mingeid riigimakse ei lisandu. Need raamatud on kirjutatud heas ja lihtsas inglise keeles.


Viimati uuendatud 14.02.2020

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.