Berberiin ja Kanada koldjuur

 Hitisoovitus 👌



Praegusel superviiruste perioodil ülitõhus aine berberiin (pildil parempoolne kapsel) https://iherb.co/SRpELA9 (puhas, lisaineteteta lisand, eriline turul, kogus on suur, jätkub kauaks). 
Berberiini saab eraldada Kanada koldjuurest, seal pole küll täpsustatud, millisest taimest berberiin esktraheeritud on, võib-olla Kanada koldjuurest, samas ei muuda see toimet või tõhusust, sest nagu berberiin on Kanada koldjuure sees toimeaine, siis berberiin ise on lihtsalt kontsentraat välja võetud. Kellel eelarve piiratud, et ei saa Kanada koldjuurt lubada, siis berberiin on tõhus, mida koduapteeki lisada.

Tõhus tavapärase gripi, praeguse hittviiruse, nohu, köha, isegi kohutavat valusa ja kinnise põskkoopa põletiku ja muu taolise puhul. Hämmastav aine, toimib kiirelt, juba ühe päevaga kasutades on parem.

Need ained mõlemad tervendavad põletikku.

Tavaliselt on #Kanada_koldjuur https://iherb.co/rzAdQEV ülikalli hinnaga (koguse kohta kallis, puhas ja korralik, aga saab ruttu otsa, pildil vasakul olev kapsel, kuigi on ka kallimaid pakkujaid), ka iHerbis, sest see ongi kallis aine. Kanada koldjuur on samuti tõhus toimelt viiruste vastu, aga toimelt nõks lahjem, eks sest, et see pole kontsentraat. Kanada koldjuures see toimeaine ongi berberiin, mida on siis väiksemas koguses. Aga kui on mõni kergem haigus nagu külmetus, nohu, köha, piisab ka Kanada koldjuurest. Aga kui on näiteks kohutav põskkoopa põletik, läheb Kanada koldjuurt väga palju, et siis tuleb ka mängu too sama berberiin, mida võttes saab palju väiksemate kogustega hakkama.

Kanada koldjuurt ja berberiini saab vabalt võtta nagu pakil soovitatud 1-2 kapslit korraga. 1-2 korda päevas, tõhus ja töötav. Osade ainetega on nii, et vajab võtmist rohkem, et oleks üldse toimet tunda, aga nende ainetega nii pole.

Võetakse 2 nädalaste kuuridena, kui haigused ikka kimbutavad, siis ka kuu aega ok. Aga mitte rohkem, kanged ained.
Parim 2 nädalat võtta, siis 2 nädalat pausi.
NB! Kui võtta neid ained kuskil üle 2 nädala, võivad hakata mõjuma uinutina (et vajadusel, kui on uneprobleemid saab selle aine potentsiaali uinutina ära kasutada).

Kanada koldjuur ja berberiin on mõlemad väga mõruda maitsega, seepärast on neid kapslis palju mugavam võtta, kui muudmoodi, et nende maitset tundes.


Märksõnad: Kanada koldjuur, Goldenseal, Berberine, berberiin.

Berberiin kvaliteetne Paradise Herbs https://iherb.co/SRpELA9.
Kanada koldjuur kvaliteetne Eclectic institute külmkuivatatud juur https://iherb.co/rzAdQEV.


#MedicalMediumLifeStyleonaBudget


Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.