7-KETO

Parima kvaliteedi (LINK) ja hinna suhtega kättesaadav firma ning hea puhtusega võrreldes konkurentidega.
Kirjeldus:
7-Keto (3-atsetüül-7-okso dehüdroepiandrosteroon või 7-okso DHEA), mida tuntakse kui 7-Keto, on DHEA looduslik metaboliit, millega saab ohutult stimuleerida immuunsüsteemi toimet ja vähendada keha rasvamassi. Erinevalt DHEAst ei muundata 7-Keto östrogeeniks või progesterooniks.
Struktuurilt on 7-Keto peaaegu identne DHEAga. 7-Keto on saadud DHEAst loodusliku ensüümidega töötlemise protsessi abil. 7-Keto tasemed tunduvad järgivat ajas sama mustrit nagu ka DHEA: 50. eluaastaks on kontsentratsioon veres kahanenud peaaegu poole võrra. See vähenemine võib olla seotud rasvamassi ja kehakaalu suurenemisega ja kahjustatud immuunsus ilmneb koos vanusega.

7-Keto on oluliselt tugevam kui DHEA. Sama annuse korral on see peaaegu 2,5 korda võimsam ja kõrvaltoimeteta. Tegelikult võib hoopis 7-Keto olla vastutav enamuse kasude eest, mida omistatakse DHEA-le. Mälu muutub palju paremaks, samuti indutseerib, tõstab või reguleerib see termogeneesi. Sellel on kõik eelised ning pole ühtki DHEA puudust ja see on ka ohutum, moodustades seega DHEAle reaalse alternatiivi.

7-Keto teadusuuringuid on viimase 10 aasta jooksul või kauem teostanud professor Henry A. Lardy ja tema meeskond Wisconsin University’s Dept of Biochemistry juures. Tal on 9 patenti-ootavat rakendust 7-Keto immuunsüsteemi tugevdamises ning reguleerimises, samuti on see abivahend ka Alzheimeri tõve ravimisel ja kaalulanguse edendamisel.

Eelkõige on tema uuringud leidnud, et:

Eakatel, kes võtsid 100mg 7-Keto kaks korda päevas, paranes immuunfunktsioon. Loomkatsed kinnitavad, et see suurendab oluliselt immuunvastuse võimsust;

7-Keto töötab termogeneesi protsessis kehakaalu langetava toimena. Dr Lardy uurimistöö näitab, kuidas 7-Keto aktiveerib kolme termogeenset ensüümi, mis kiirendavad rasvhapete oksüdatsiooni maksas. See suurendas atsüül-CoA taset 128%, õun-ensüümi taset 860% ja deshüdrogenaasi glütserool-3-fosfaadi taset 138%;

100 mg 7-Keto võtta kaks korda päevas koos kehaliste harjutustega ja kui toitumine on alla 1800 kalori, on tulemuseks 3kg kaalukaotus ja rasvamassi vähenemine 1,3% kaheksa nädala jooksul. Oluliselt suurenes kilpnäärme T3 aktiivsus, mis on võimas ainevahetuse stimulant. Milline on õige annus?

7-Keto ja kaalulanguse uuringutel kasutatakse tavaliselt 100 mg annuseid manustatuna kaks korda ööpäevas.

Tervetel indiviididel piisab vananemisevastasel eesmärgil üldiselt 25-50 mg päevas. Suuremaid annuseid võib kasutada lühiajaliselt kaalu langetamise eesmärgil, kuid koos toitumisalase nõustamisega. 7-Keto tuleks ideaalis võtta hommikul koos võimaliku teise annusega keskpäeval. Kui võtta õhtul, see võib stimuleerida aju aktiivsust ja põhjustada unetust.

7-Keto ei ladestu/kuhju organismis aja jooksul. Isegi kui see kehast eemaldatakse, saavutatakse veres selle suhteliselt kõrge tase lühikese aja jooksul, mis võimaldab kasu tunda üsna kiiresti.

Kes peaks seda võtma?

Igaüks, kes võtab DHEAd – kui ta on valmis maksma veidi rohkem ohutuma ja tõhusama toidulisandi eest.

Need, kellele DHEA ei sobi, kuna neil on oht hormoon-sõltuvatele vähkidele.

Mehed liigse testosterooni tootmisega – kui DHEA asendada DHEA 7-Keto-ga, välditakse üheaegset ja ebasoovitavat östradiooli kasvu.

Igaüks, kes soovib saavutada pikaajalist efektiivset kehakaalu kontrolli.

Need, kelle jaoks DHEA ei töötanud, või vähemalt mitte piisavalt hästi.

Mürgisus
7-Keto ei ole eal muudetud östrogeeniks ega progesterooniks ja on tunduvalt ohutum kui DHEA. Primaatidel, kellele anti suuri annuseid kuni 500 mg keha kg kohta, pole täheldatud kahjulikke kõrvalmõjusid. Sellised kogused on palju suuremad kui noorematel inimestel. Üks inimtoksilisuse uuring näitas samuti, et päevase annuse 200 mg 7-Ketopuhul puudus mõju vere või uriini näitajatele ja oli väga hästi talutav.

Päeva annus: 2 kapslit

A.Säde tõlge


Märksõnad: seven keto sevenketo 7keto seitse keto seitseketo

Viimati uuendatud 20.11.2019

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.