Lambaläätse kapslid

Kui on vähe rinnapiima, siis lambaläätse kapslitega produktsioon suureneb oluliselt. Soovitav võtmine on 2-3 korda päevas 2 kapslit (+ juua juurde ka korralikult [sooja] vett). Kui võtta 2 korda päevas 2 kapslit on piima väga palju, töötab praktiliselt koheselt. Kui soovitav kogus võtmiseks on liiga palju, saab võtta 1 kapsli kaupa. Lambaläätse (taim) kapslid, odav ja lihtne vahend. 




Ei tohi võtta rasedana, võib esile kutsuda sünnituse (emaka kokkutõmbed). Seega saab lambaläätse kasutada ka rasestusvastase või -ennetava vahendina, kui toimub ovulatsioon ning lambalääts põhjustab emaka kokkutõmbeid, ei saa viljastunud munarakk pesastuda emakaseinale.


Ei ole soovitatav kasutada ainukese rasestumisvastase vahendina vaid kombineerides, lisaks artikkel stardiks, kuidas naise keha töötab.


Hea hind ja võrreldes teiste lambaläätse kapslitega iHerbis on 💚 Nature's Way firmal kõige vähem lisaained (7,36€) - kõige puhtam kapseldatud toode. Pakendis 180 kapslit. 1 kapsel sisaldab 610mg lambaläätse seemnetest pulbrit.


Kui ise jahvatada, siislahtised lambaläätse seemned 💚 Frontier Natural Products (LINK) pea pool kilo (5,43€).


Veel toimeid: 

  • Vähendab erinevaid põletikke kehas 
  • Tõstab meeste libiidot (600mg päevas 6 nädalaga)
  • Kasutatakse ka kiilaspäisuse vastu ning erektsiooniprobleemide puhul
  • Vürts, mis paneb energiad liikuma (Ajurveeda)
  • Kreatiin koos lambaläätse kapslitega suureldab sportikke tulemusi (lihasmassi kasv), lambaläätse kapsleid manustati 900mg päevas ja 9 nädala jooksul
  • Lamaläätse on aegade jooksul enamasti kasutatud menopausi sümptomite leevendamiseks, sünnituse esilekutsumiseks ja seedimise parandamiseks
  • Kasutatakse ka valulike menstruatsioonide puhul, esimesed 3 päeva võetakse 1800-2700mg lambaläätse ning edasi kuni 2 tsükli jooksul 900mg 3 korda päevas.
  • Saab kasutada ka lokaalselt, lambaläätse niisutatud pulber pannakse marli vahele ning otse nahale tervendamaks valu ja paistetust, lihasvalu, lümfisõlmede valu ja paistetust, ekseemi 
  • Vähendab kolesterooli taset, kui see on liiga kõrge
  • jne.


Lambaläätse kapslid (LINK) 



Lisalugemist

- https://draxe.com/fenugreek/
(teadusliked viided lisatud)
- https://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-733-FENUGREEK.aspx
- https://www.organicfacts.net/health-benefits/vegetable/fenugreek.html
https://foodfacts.mercola.com/fenugreek.html
- https://kellymom.com/bf/can-i-breastfeed/herbs/fenugreek/
https://examine.com/supplements/fenugreek/
https://www.selfhacked.com/blog/fenugreek-benefits/

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.