NAMASTE pannkoogijahu, Parim


Namaste Foods, Gluten Free Waffle & Pancake Mix, 21 oz (595 g) (LINK)

Hind oleneb dollari kursist: 5,75€

Gluteenivabad pannkoogid, nõuavad vähe muna, väga maitsvad ja õhukesed pannkoogid tulevad. Mahlased ja meeldivad. Klassikalise nisujahu pannkoogi lembese sööja petab ka kergesti ära. Kuigi on täisterariisijahust, on pannkook ikka valge nagu oleks nisujahuga.

Oma hinnaklassis oma kvaliteedi osas parim.


Pakendil soovitab paksemat segu teha, mistõttu saab teha ainult pakse pannkooke, sest segu pannil ei voola.

Katsetamised näitavad, et parim on teha järgmine segu (saab teha võimalikult õhukesi pannkooke, mis ei lagune pannil ära, mugav küpsetada, maitsev süüa):
1 klaas pannkoogijahu
1 muna
3/4 klaasi piima
2 tl õli

Veel pannkoogi jahusid võrdluses, miks esimene firma ikka parim on:



Pamela's Products, Baking & Pancake Mix, 24 oz (680 g) (LINK)

Hind olenevalt dollari päevakursist: 6,92€



Gluteenivaba pannkoogisegu. Ei ole hea, sest pannkoogid tulevad kuivad. Saab teha ainult paksemaid pannkooke, mitte õhukesi. Pakendil on öeldud, et lisada vett ja muna. Isegi vee asendus piimaga ja lisamuna ei paranda kuivust. Hinnaklass iHerbis keskmine, pole kõige odavam ega ka kõige kallim. Puhas toode.



King Arthur Flour, Gluten Free Pancake Mix, 15 oz (425 g) (LINK)




Hind oleneb dollari kursist: 5€

Kallim, kui teised gluteenivabad pannkoogi jahud, kui võrrelda kilohindu. Samas väga maitsvad pannkoogid tulevad. Täistera pruunist riisist jahu, küpsetuspulber ei sisalda alumiiniumit. Pannkooke saab teha õhukesi.

Küpsetamiseks:
1 1/3 klaas pannkoogijahu, 
1 suur muna või 2 keskmist muna (see jahu vajab kindlasti palju muna), 
3 teelusikatäit sulatatud võid või 2 teelusikat õli,
1 klaas piima

Seguga saab teha ka vahvleid, tainas peab olema paksem, vt pakilt täpsemalt.





Olenevalt dollari päevakursist €5.02


Väga maitsev pannkoogijahu GLUTEENIVABA.
Parima kilohinnaga võrreldes kõikide pakutavate gluteenivabade pannkoogijahudega iHerbis.

Õpetus on pakil veidi mööda: tegelikkuses tulevad hea tekstuuriga mahlased pannkoogid sellise retseptiga 1 klaas pannkoogijahu, 1 1/4 klaasi piima, 1 muna, 2 sl õli, mikserdada ühtlaseks massiks.
klaas 250ml mahuline.

Paki peal soovitab paksemat kooslust, mahlakus on, aga pannkoogid tulevad väga paksud.

Päring tehtud ka tootjale, küpsetuspulber on orgaanilist ehk looduslikku päritolu, ei ole sünteetiline, seega ka alumiiniumivaba.

Korralik toode.


Viimati ajakohastatud 5.06.2018

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.