Pulgakomm assortii 50 tk

YumEarth, Organic Pops, Assorted Flavors, 50+ Pops, 12.3 oz (349 g) 

50 pulgakommi, assortii: viinamari, arbuus, maasikas, granaatõun, kirss, virsik, marja.

Hind olenevalt dollari kursist: 5,13€ (enne iHerbi hindade muudatust 6,28€)

Hea hinnaga ja koostisega pulgakommid, et saaks rahuliku südamega lapsele anda (või ise süüa). 
Maitsed ja lõhnad väga ehedad. 
Pulgkommid sisaldavad ka C vitamiini - 3 pulgakommi sisaldavad 50 mg C vitamiini (askorbiinhapet).

Need on parima müügi kategoorias iHerbis, nii, et väga pop kaup. 


Koostis
orgaaniline aurustatud suhkruroo mahl, orgaanilise pruuni riisi siirup, mitte-GMO sidrunhape (peedisuhkrust, mitte maisisuhkrust), naturaalsed maitseained, orgaaniline must porgand, orgaaniline mustsõstar, orgaaniline õun, orgaaniline porgand, orgaaniline kõrvits, askorbiinhape (c-vitamiin).


  • Gluteenivaba
  • Orgaaniline e. öko
  • Ei sisalda kunstlikke värvaineid
  • 100% natraalsete maitsetega
  • Ehtsate puuviljade ekstraktidega
  • Ilma maisisiirupita
  • Kaseiinivaba
  • 100% vegan
  • Pähklivaba
  • GMO-vaba
  • Sojavaba
  • Nisuvaba
  • Piimavaba

Samal firmal mitmeid erinevaid pulgakomme, ka suuremaid pakke ja muid maitseid. 

Katsetuseks saab valida ka väiksema paki, kus on 14 erineva maitsega pulgakommi (LINK). Nüüd on uued pakendid. Vana ümbris oli ses mõttes parem, et oli läbipaistev, nagu pilt üleval, nüüd aga on valgega läbipaistmatu pakend, aga maitse on sama hea, nii et elab üle selle uue pakendi 😁




Pulgakommi firma 🍭 YumEarth LINK pulgakommide, lutsukommide C vitamiini infot ei avaldanud, sai saadetud lisa päring. Seevastu nende naturaalsed lõhna- ja värvained ei pärine maisist, ei sisalda MSG (glutamaate, millest tuntuim on E621), ei sisalda sorbaate ja muid kunstlike sälitusaineid varjatud kujul. Tooted sisaldavad jääknäitudes maisi, vä nende Halloweeni ("kõrvitsapüha"), piparmündi, sidruni, granaatõuna, Rootbeer kommid. 
Kommides kasutatav sidrunhape on cassava juurest (taim), mitte maisist [harukordne]! 😇
Tee, mis teed, aga täna koostiselt sellele kommifirmale konkurente pole... Nende pulgakommide assortii pärl LINK [maitsed väga head, ei ole üle magustatud].
MM hoiatab oma esimeses raamatus looduslike ja naturaalsete lõhna- ja maitseainete eest, et need saavad sisaldada varjatud kujul näiteks glutamaate, sidrunhappe eest ka, sest see on maisist toodetud, seega enne tarbimist, tasub uurida end huvitavat firmat.




Viimati ajakohastatud 11.06.2019

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.