Eukalüpti eeterlik õli

Cococare, 100% Eucalyptus Oil, 1 fl oz (30 ml) siin lingil


Hind olenevalt dollari kursist: 4,27€

Hea hinnaga eeterlik õli, puhas toode.

Sobib panna paar tilka padja peale, taskurätti, külmetushaiguste korral. Teeb nina lahti, leevendab köha.

Ainult välispidiseks kasutuseks.


Esimestena avastasid eukalüpti (kõige kõrgem lehtpuu maailmas) raviomadused austraalia aborigeenid. Nad sidusid eukalüpti lehed haava ümber, et hoida ära infektsiooni teket ja kiirendada paranemist. Eukalüptil oli suur roll võitluses malaaria epideemiaga, tänu oma võimele kuivendada pinnast soodes, kus malaariasääsed paljunesid, samuti ei meeldinud sääskedele eukalüpti lõhn. Eukalüpti nimetati “elupuuks”, “metsade kalliskiviks”, “imede puuks”. Saksa arstid andsid esimestena teadusliku põhjenduse eukalüpti kasutamiseks 1870-ndatel aastatel.
Efektiivne külmetuse, köha ning samuti teiste hingamisteede haiguste puhul. Võimas antiseptik, mõjub hävitavalt düsenteeria, tekitajatele, streptokokkidele, stafülokokkidele, alandab esherichia, trihhomonaadi, tuberkuloosi mikrobakterite kasvu. Kasutatakse palavikku alandava vahendina.

Antibakteriaalne vahend.

Eukalüptiõli suurendab hapnikusisaldust veres, seega parandab organismi kõikide rakkude varustamist hapniku ja toitainetega.

Eukalüptiõli kasutamine massaažis aitab hästi reuma, lihas- ja liigesevalude puhul. Põletuste korral aitab leevendada valu ja desinfitseerib kahjustatud piirkondi. Soodustab naha kiiret paranemist põletuste, haavade ja külmumiste puhul. 

Kosmeetikas – puhastab nahka vistrikest, võimendab nahakudede taasteket. Eukalüptiõli peletab putukaid ja leevendab putukahammustusest tingitud valu. Suurem osa õhuvärskendajatest sisaldab eukalüptiõli.

Õli energeetika: aitab taastuda peale stresse, haigusi, parandab tähelepanu keskendumisvõimet ja tõstab intellektuaalset võimet. Suurendab energia hulka, mis paneb aluse pikale elueale. Konfliktide ja riidude puhul soovitatakse pihustada tuppa – vähendab pingestatud atmosfääri.

Peamised omadused:
valuvaigistav, haavasid parandav
reuma-, põletikuvastane
antiseptiline, -bakteriaalne, -viiruseline
spasmidevastane, rögalahtistav
palsameeriv, desodoreeriv, taastav
külmetusevastane ja palavikku alandav
seente ja putukatevastane.

Näidustused kasutamiseks:
suurenenud väsimus, unisus, aeglus ja melanhoolia
vistrikuline, herpesest tingitud lööve, furunkuloos
põletused, haavad, sisselõiked, külmumised, pigmentatsioon, putukate hammustused
kõõm, juuste väljalangemine, täid, murdunud küüned
hingamisorganite ja nina-neelu põletikulised ja kroonilised protsessid
bronhiit, astma, katarr, köha, nohu, pneumoonia, külmetus, gripp
kõrva-, kurguvalud ning kurgunakkused, peavalu
kõrge veresuhkru sisaldus veres
artriidid, radikuliidid, reuma, lihasvalud
põletkud

Vastunäidustused: Tugeva mõjuga õli. Mitte tarvitada samaaegselt koos homoöpaatiliste preparaatidega, kuni 4-kuulise raseduse puhul, kuni 2-aastastele lastele (padja nurgale 1 tilk on ok).

Kasutamine:
Aroomilamp: 3-5 tilka (ülemiste hingamisteede haigused, viirused, tähelepanu keskendamine, töövõime tõstmine);

Aroomivannid: 5 tilka või koos teiste eeterlike õlidega (bronhi-, kopsu-, külmetushaigused, kuse-ja suguelundite nakkused, liigesehaigused);

Massaaž: 5-7 tilka 10 ml massaažiõlile (reuma, artriit, radikuliit, liigese- ja lihasevalud);

Šampoonide rikastamine: 5 tilka 10 g šampoonile


Lisalugemist:
http://tervisloodusest.weebly.com/eukaluumlpti-eeterlik-otildeli.html

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.