iHerb'i suurepärane pusahari



iHerb 💚 oma uute toodete osakonnas pakub väga kvaliteetset ning väga populaarset 2 harjalist komplekti "pusakammid" (LINK). Hind on ka kordi odavam, kui Eestis: ca 11,06€ kahe pusakammi eest (üks kvaliteet hari siis ca 5,5€). Pakitud on nad ka ilusasse karpi, seega sobib vabalt ka kingituseks. Harjad on tugevate piidega, aga juukseid ei lõhu, sasipuntraid harutab kergelt. Näiteks, kellel on valus juukseid kammida, võivad eriti laia suuga naeratada, sest paremat asja juuste kammimiseks annab otsida 💚. Ehk tegemist on suurepärase leiutisega. Pusakamme müüakse AliExpressis (LINK) ka (valdavalt müüakse Eestis samuti kalli hinnaga hoopis Hiina toodangut), aga iHerbis müüdava pusakammi kvaliteet on kordi parem (järeldused on tehtud 6 erineva brändi kasutamisega 3 aasta vältel). Kõikide pusakammide tüüpidega võrreldes on käepidemega pusakammi palju mugavam kasutada, kui peos hoitavat pusakammi.

Mis imeomadused pusakammidel siis on?
  • Jätab alati juuksed terveks
  • Ei lõhu juukseotsi
  • Kui alustada pusakammi kasutamist katkiste juustega/juusteotsadega, siis paari kuuga on muutus märgatav, lisaks juuksed rohkem ei murdu. 
  • Puudub vajadus juuste tasandamiseks (lõikuseks juuksuris) sest juukse otsad on terved. Juukseid võib kasvatada rahumeeli 💚
  • Valuvaba kammimiskogemus
  • Harutab lahti kõiksugu tõrksad sasipusad
  • Sobib väga hästi kasutamiseks ka märgade juustega


Detailpildid iHerbi pusakammidest:






Märksõnad: Art Naturals, Detangling Hair Brush, 2 Piece Set, Magic Handle Tangle Detangling Comb, pusakamm, Tangle Teezer, Tangle Angel, käepidemega pusakamm



Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.