Deklareerimise abi. Kust leida õige tracking number?

Deklareerimise abi.


Omniva tolliagentuur saadab sõnumi, et tolli terminali jõudis saadetis, milles on DE tähed ja numbrid.

Aga saaja ei tea, mis pakk see nüüd täpselt on, kui tulemas on mitu tellimust.

Kuidas tuvastada, mis saadetisega tegu, et ikka õige pakk deklareerida?

Õige tellimuse nr leiad: 

1) logi sisse siit https://secure.iherb.com/myaccount/orders, siis oled oma tellimuste lehel.

2) Iga tellimuse juures on hall nupp "Track my shipment" vajutad sinna 



3) Siis jõuad GM numbri lehele, keri lehte veidi alla poole, et numbrit näha, see number on sinine, kliki selle numbri peale.

NB! Sa näed seal kollane lennuk roheline + posti. Tegelikult su pakk tuli kollase lennuki postiga, kus ei olnud plussi. iHerb märgib seda nii ja pole vaja heituda, et midagi oleks valesti.





4) nüüd lõpuks jõudsid https://webtrack..dhlglobalmail..com/sinu_unikaalne_nr ehk õigele lehele, kus saad DE numbri, mis mille saatis tolliagentuur ja mida saad deklareerida. Seal paremal on DE number, mida oligi vaja leida. 
Mobiili vaates on DE number all. 




Kui sul on mitmeid tellimusi, siis võib-olla on vaja kõik tellimused läbi klikkida, et leida see DE number, millist pakki on vaja deklareerida.


Ja nüüd deklareerima > see käib nii



Märksõnad: deklareerimine, deklar

Koostatud 27.11.2020

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.