Kommi vitamiinid

Siin tutvustuses kommivitamiinide koorekiht ehk parimad turul olevad. Eristuvad teistest, sest vitamiinide-mineraalide vormid on looduslikud ehk kehas omastuvad, vitamiinide-mineraalide hulk on suurem, kui teistel kommi preparaatidel, kui on lisatud suhkrud, siis pole need kindlasti maisisiirupina, glükoosi-fruktoosi siirupina, valge suhkruna (kiired keha vanandajad). Need preparaadid on maltodekstriini, dekstroosi ja kunstlike magustajate vabad. Hea võimalus rahuldada kommi isu ning samas saada ka vitamiine-mineraale.

Parimate kategooriasse pääsesid:

1) Kollageeni nätsukomm (LINK).
2) B grupi vitamiinide kummikomm (LINK).
3) ja 4) Kummikommi multivitamiin, 
ei ole lisatud suhkruid (LINK ja LINK).
5) Kuidainetega kummikommi multivitamiin, ei ole lisatud suhkruid 
(LINK).
6) Multivitamiin 
(LINK).
7) pole pildil, vt alt täpsemalt. 
Kummikommi multivitamiin + lisatud taastusaineid silmadele ja nahale (LINK).


Täpsemalt iga preparaadi kohta:

1) Ülevalt vasakult Neocell kollageeni (täpsem pilt all ⤵️) C vitamiini ja hüaluroonhappe (soolana - parim omastatvus) kummikommid (LINK). 
Kasutuskollageen - naha uuendaja, küünte tugevdaja ja uuendaja, hüaluroonhape - naha niisutaja, C vitamiin - kollageeni võimendaja.
Tekstuur: nätsukomm.
Maitse: Intensiivne, marjane, koorene, ligitõmbav.
Lisatud suhkrud: jah, riisi ja suhruroo, ei ole alarmeeriv (alarmeeriv oleks näiteks maisisiirup, valge suhkur).
Plussid ja miinused +/-: vormid väga head, maitse suurepärane, sisaldab glütseriini, aga seda loetelu lõpuosas, kollageeni kogus arvestatav.



2) California Gold Nutrition 
⤵️ B grupi vitamiinide kummikommid (LINK).
Kasutus: B grupi vitamiinid - terve närvisüsteem, küüned, juuksed.
Tekstuur: kummikomm. Lihtne ja mugav süüa, sulab suus.
Maitse: kui ei teaks, et tegemist on maasika kummikommidega, siis ega ei viiks kokku küll, maitse pigem marjane, aga maasika maitseks oleks pigem palju nimetada. Maitse rohkem tagasihoidlik, aga siiski kommine.
Lisatud suhkrud: jah, Tapioca ja suhruroo, ei ole alarmeeriv.
Plussid ja miinused +/-: vormid väga head, va B9 on kunstlik, maitse tagasihoidlik, mitte maasikane. Samas lõhn küll pigem maasikane.



Täpselt identne koostis Garden of Life 40+ 
⤵️ 3) Naiste (LINK) ja 4) Meeste multivitamiin (LINK).
Kasutus: üldvitamiinid.
Tekstuur: kummikomm.
Maitse: Intensiivne, mustsõstrane, spetsiifiline ja veidi meenutab ka niatsiini (B3) spetsiifilist mekki, võiks parem olla, samas kurta ka ei saa.
Lisatud suhkrud: ei.
Plussid ja miinused +/-:➼Vegan ➼Öko, meeste ja naiste 40+ on samad koostised ja vormid, natuke kliendi lollitamine, lihtsalt eri pakendites, vormid väga head, kogused vitamiinidel/mineraalidel väiksed. Tootel on saatmispiirang, saab tellida ajavahemikus 1.10 kuni 15.06.



5) SmartyPants ⤵️ kuidainetega multivitamiin (LINK).
Kasutus: üldvitamiinid.
Tekstuur: kummikomm.
Maitse
Intensiivne, marjane, apelsini või sidruni, maitsete vaheldus on väga hea mõte tootja poolt, suurepärane, ehe komm.
Lisatud suhkrud: ei.
Plussid ja miinused +/-: maitsed suurepärased, maasika oma rohkem maasika moodi, kui CGN firmal, konkurentide võrreldes koostiselt parimad, kõige rohkem vitamiine ja mineraale, lai spekter ja seejuures KÕIK vitamiinide ja mineraalide vormid väga head! [harukordne].



6) SmartyPants ⤵️ üldmultivitamiin (LINK).
Kasutus: üldvitamiinid.
Tekstuur: marmelaadine, suhkur ümber.
Maitse
Intensiivne, marjane, apelsini või sidruni, maitsete vaheldus on väga hea mõte tootja poolt, suurepärane, ehe komm.
Lisatud suhkrud
jah, öko suhruroo ja Tapioca, ei ole alarmeeriv.
Plussid ja miinused +/-: maitsed suurepärased, nagu marmelaad, maasika oma rohkem maasika moodi, kui CGN firmal.



7) SmartyPants ⤵️ naiste 50+ multivitamiin (LINK).
Kasutus: üldvitamiinid, kuna suunitlus 50+, siis see tegelikkuses tähendab, et  koostis on konkurentidest parem, lisatud väärt kraami, mida on vaja igas vanuses, nagu näiteks kollageen ja CoQ10 (naha uuendaja), luteiini ja zeaksantiin (simanägemise parandaja), lisatud rohkem B12 (närvisüsteem, vereloome, hea uni).
Tekstuur: kummikomm, kergesti söödav nagu CGN B grupi vitamiinide kummikomm (nr2 LINK). Lihtne ja mugav süüa, sulab suus.
Maitse: Intensiivne, marjane, kergelt apelsini või maasikane, koorene, 
suurepärane, ehe komm.
Lisatud suhkrud
jah, öko suhruroo ja Tapioca, ei ole alarmeeriv.
Plussid ja miinused +/-: maitsed suurepärased, maasika oma rohkem maasika moodi, kui CGN firmal.




Ükski neist kummikommivitamiinidest pole laste suunitlusega. Laste suunitlusega multivitamiinid on lihtsalt veel olematuma vitamiinide ja mineraalide kogustega koostisega, täiskasvanute suunitlusega multivitamiini kommidesse on lisatud natuke rohkem vitamiine ja mineraale. Võiks öelda, mida vanemale inimesele on suunitlus, seda parem sisu ja kasu. Kummikommide vitamiinid erinevad firmati drastiliselt, need välja toodud firmad on koostiselt parimad.




Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.