Teed: kassiküüs, sipelgapuukoor ja tüümian




😸 Kassiküüne tee https://iherb.co/hkAamoC. Arvustus. Lubatud Eestisse tellida 🤩


#Kassiküüs (Uncaria tomentosa sisemine koor) teena maitseb taoliselt nagu must tee (aga must tee kuivatab keha ja sunnib neerupealsed asjatult adrenaliini tootma). Seetõttu on kasulik toime vaid kassiküünel, aga kui musta tee maitse meeldib, siis on asendus olemas.


• 1,5g kassiküüne sisemist koort tassile kuumale veele.


Pakendis kassiküüs korralikult kokku surutud ja  tops ääreni täis. Et saab kraami kogu raha eest, mitte ei osta õhku 🤪


😽 Miks kasulik? Kassküüs ei tegele maksa puhastusega, aga selle asemel hävitab see viirusi, baktereid ja muid ebasõbralikke mikroorganisme, mis võivad maksa siseneda või sinna tungida. Aitab maksa immuunsüsteemi, andes sellele võimaluse taastada oma jõud ja taastada end järgmiseks lahinguks. Stabiliseerib maksa keskkonda.

Kasutada puhituste, aju udususe, nahahaiguste, sapipõie, podagra, hepatiidi, ärritunud soole, põletike, maksaprobleemide, maksausside jm parasiitide, unetuse korral. Üks võimsamaid Epstein-Barr viiruse (EBV) (kõigil inimestel on) ja temaga koos töötavate bakterite (sh streptokokk) tapjaid. Vähendab EBV haaret, siis vähendab ka selle viirusega kaasnevaid terviseprobleeme.

Gripi ja külmetushaiguste, vitiliigo (pigmendilaigud nahal), streptokokk (akne, põievaevused, nina-kurgu vaevused, külv ei näita seda enamus kordadest) vastu, viiruste vastane (sh praegune hittviirus🙀). Sobib tarbida ka ennetuseks.


Sobib väga hästi ka seguteedeks. (Nt münt+kassiküüs+tüümian).


Varsti veel arvustusi ja võrdlusi 👌🏼


Kesk- ja Lõuna Ameerikas kasutatud mitu tuhat aastat. See on ronitaim/väädid, mille okkad meenutavad kassi küüniseid.


#NB! Ei tohi tarvitada rasedana (Takistab rakkude pooldumist lootel).


https://www.nccih.nih.gov/health/cats-claw

http://bit.ly/BookDepository-Thyroid-Healing

http://bit.ly/BookDepository-Liver-Rescue













Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.