Kookosvee pulber 🤍


Keegi otsib midagi erilist? iHerbis #kookosvee #pulber https://iherb.co/juEa3dY.
Need "jube puhtad" kookosveed, mis tertapakkides poes müüakse on täiesti rämpsu maitsega võrreldes selle puhtaga. 

Teised kookosvee pulbrite tootjad konkurendid ei pääse ligilähedalegi, sest enamuses lisatakse oma toodetesse maltodekstriini*, et oma toode sujuvalt ära rikkuda. 


Kuigi, kuigi, kuni 2023 aasta alguseni oli olemas veel erilisem variant kookosvee pulbrist, aga enam ei ole seda kuskilt saada - külmkuivatatud kookosvee pulber. Nõudlus kookosvee järele on plahvatuslikult kasvanud ning teadmata asjaoludel enam seda meetodit kuivatamiseks ei kasutata. Kui see tagasi tuleb, siis tuleb vastavasisuline rõõmuhõise siin!

Aga see puhas on väga eriline pärl, suurepärane suhkur ka maksa glükoosivarude laadimiseks 💙 


Kui midagi kasvõi 1x elus ära katsetada, siis käsi südamel >>> see on see asi küll 💙
200ml veele lisatakse 1 tl kookosvee pulbrit. Kookose maitse puudub. Suhkur ise on otse pakist mekkides soolane ka magus sama aegselt.


Mida võiks täpsemalt teada? 

Kookosvesi on kõrge toitainete sisaldusega, sisaldab nii B kompleks vitamiine kui mineraale. Üks teadaolevaid võimsamaid elektrolüüte. Identne inimese vereplasmale, ideaalne asendus. Veri koosneb kuni 55% ulatuses plasmast. Kookosveel on vähi-, tromboosi- vastased omadused ning see on noorendava toimega. Sisaldab bioaktiivseid ensüüme, mis on seedimisele kasulikud. Madala kalorsusega jook, mistõttu sobib hästi kaalu alandavaks joogiks. Suurepärane jook aktiivse eluviisiga inimestele, et hoida oma rakud veega ning toideainetega varustatuna. Aitab tasakaalustada keha pH taset. Filtreerib välja toksiinid. Vähendab neerukivide riski. Sobib kasutamiseks välispidiselt naha toetuseks.

MM soovitatud rinnapiima asendus (kui emal piima ei jätku): vesi+banaan+avokoaado+kookosvee pulber, värskelt blenderdada. https://www.medicalmedium.com/blog/coconut-water.

Mida sellega veel teha saab?

Kui olla haige ja isu pole, siis keha soovib ikka oma suhkrud ja mineraalid kätte saada, siis lihtne ja kerge viis "süüa" haiguse ajal, teha oma jook valmis, keha saab veega varustatud ja toitained ka kätte. Kui on niigi paha olla ja isu ka pole, siis hästi lihtne shortcut 🙏

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.