C vitamiin arvustus/ülevaade. Haruldane!

Puhverdatud C vitamiin  - C vitamiini askorbaadid (kaltsium, magneesium, kaalium).
Vital Nutrients Buffered C, 220 Vegan Capsules https://iherb.co/ZJrA1BC8 (iHerb) uurimine.

Toode saab 5 maksimum punktist 4, mis on #väga #kõrge #hinne. Enamused samalaadsed c vitamiini tooted saavad 0 või 1 punkti. Ning 5 punkti toodet pole veel näha üldse kunagi olnudki 🙈

Mis erilist?
Testimine tõestas toote ehtsust. Tundub nagu oleks kasutatud kvaliteetset toorainet.

Vesitest ei tuvastanud magneesiumoksiidi (või mõne muu oksiidi) olemasolu ses mõttes, et nad peaks alles segunema askorbiinhappega, et moodustada side.
Testimised näitasid ehtsaid c vitamiini sooli. (Vastupidiselt tänapäeval levinud "sohi tegemisele").


Eriline eelis on ka see, et erinevaid c vitamiini sooli on seal mitu. Lausa 3, mis on ülim haruldus turul.
Positiivne on, et üks c vitamiini estritest on kaaliumaskorbaat. See on väga hea ka lihastele, ajule, närvidele, kaalium teeb tänuväärset tööd. Kaaliumaskorbaat on haruldane c vitamiini toodetes.
Kuna seal on erinevad askorbaadid, siis ka kalitsiumaskorbaat on igati ok. 


Mis eelis on puhverdatud c vitamiinil? 
Hoiab sisikonda, sooltele õrn.
Maitse on hapukas, rahulikult, mitte agressiivselt. Hea segada kapsli sisu nt mahla või smuutiga.

Lisaaineid on üsna palju, aga koostises muretsemiseks pole põhjust, konkurendid reeglina ei pääse ligilähedalegi.

🦄Haruldane leiutis turul. Võiks ennustada, et see hakkab olema laost tihti otsas - see on hea koostisega kompleks c vitamiini lisand.
Universaalne vahend immuunsuse tõstmiseks ja ka kasutamiseks haiguste ajal. Vähendab aju udusust, võib pea täitsa selgeks lüüa!


NB! Võib mõjuda kui erguti, omal nahal igal kasutajal vaja järgi proovida, aga alustuseks tasuks katsetada kell 14 viimane võtmine, kui uinuda 22.

🥱 Samas kui on "tappev" uni, siis ega c vitamiin üleval muidugi ei hoia, kui seda võtta vahetult enne uinumist (ainult suure väsimusega), siis saab soodustada just sügavat und.

Võetakse koos toiduga (smuuti/puuvili [nt banaan]). Puuviljasuhkur on võti, mis avab raku ukse omastumiseks/ kasutamiseks.
Tühja kõhuga C vitamiini võtta ei tohiks.


Katsetus haiguse korral Vital Nutrients Buffered C https://iherb.co/ZJrA1BC8 vitamiiniga.
Haigus: "gripplane" (peavalu, silmapõhjad valusad, valguse tundlikkus, lihasvalud, liigesevalud, üleüldine kehv enesetunne ilma köha ja palavikuta ja väikese nohuga).
Kehv enesetunne 2 kapslit (1g) mahla ja pirniga. Kuskil 30 minuti sees hakkas mõjuma ja enesetunne paranes märgatavalt. Olemine hea.
Toime oli kestvus 6h.
Ööpäevas sai kasutatud 2 kapslit (1g puhverdatud C vitamiini) iga 6h järel (2 kapslit 4x e. 24h sees vaid 4g!). 6h säilis hea enesetunne (1g manustamisega). Siis hakkas järsult langema.
Piisas 48h regulaarset võtmist tervise stabiliseerumiseni. Ja hea enesetunde saavutamiseks enam uut doosi vaja ei olnud.
Kokku läks 1g (toime 6h) + 1g (toime 6h)+ 1g (toime 6h)+ 1g  (toime 6h) (4g - 24h) + 1g (toime 6h) + 1g (toime 6h)+ 1g (toime 6h)+ 1g  (toime 6h) (4g - 24h) = Kokku 48h (8g puhverdatud C vitamiini).
Kokkuvõte: erakordselt tõhus ka nii madalate dooside korral. Üllatas puhverdatud C vitamiini nii pikk toimeaeg.


NB! Haigused, toimed ja kehad on erinevad. Igaüks vajab oma katsetust, kui raviarst annab rohelise tule.

 Selle tootega MM vastuolu pole.


Viimati uuendatud 27.03.2024

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.