Bioidentne progesteroon

Looduslik progesteroon (30 ml) LINK Hind oleneb dollari kursist: 17,36€. Suurepärane hind, nt Euroopast ostes on sama sisuga toote hind lausa üle 40 euro.

UUENDUS! Eelnev toode on müügist maas, nüüd on parim uus Balance Plus Therapy LINK. Koostis on väga eeskujulik võrreldes konkurentidega.

See on bioidentne progesteroon ja toodetud jamsist - taimedest ehk  orgaanilisest allikast (ei ole kunstlik ehk rahvakeeli sünteetiline).




Kasutamine:
Kasuta üks või 2 korda päevas, vastavalt vajadusele.
Pihusta rinnale (mitte rindadele), kõhule, käte või reite sisekülgedele, muutes kohta iga kord.

Päevas vajalik pihustuskordade arv, et oleks tagatud min 50 mg progesterooni: 7,5 (spreid), löökannus 100 mg bioidentset progesterooni on 15 spreid.

1 spreis on 6,67 mg bio-identset progesterooni.

On ka kreemina bioidentseid progesterooni, aga kreeme on ebamugavam nahale kanda. Pihustades saab ka kiiremini.

Kõik tooted, kuhu on peale märgitud naturaalne progesteroon, ei ole tingimata bioidentne, tootjad seda tavaliselt juurde ei märgi, erinevate tootjate puhul on võimalik seda kindlaks teha ainult päringuga nagu ka selle toote puhul.



Telli toode global postiga: 


•.¸¸✿
•.¸¸✿•.¸¸✿

Huvitavat teavet progesterooni kohta:

Sama hormoon oluline ka meestele ja nende hormonaalsele toimimisele.
Kui tase on madal on kilpnäärme probleemid, tavaliselt alatalitus, kaalu tõus.

Östrogeen põhjustab menstruatsiooniaegseid kõhuvalusid, PMS, rindade valulikkust, rasedusaegset iiveldust; lisaks on see lipogeenne, korjates rasva just reitele, puusadele ja tuharatele, samuti tekitab see tselluliiti.
Bioidentset progesterooni kasutades ei ole menstruatsioonikõhuvalusid, rindade tundlikkust, menstruatsiooni migreene, astmat. 


Peale sünnitust, kui taastub tsükkel algab progesterooni tootmine jälle.

Menopausis saab progesteroon likvideerida kuumahood ja ravida osteoporoosi. See on ka naturaalne antidepressant, samuti termogeenne, aidates põletada rasva, ennetab Alzheimerit, on hea südamele ja parandab libiidot (östrogeen ei mõjuta libiidot).

See aitab likvideerida ka ADHD ja on nr 1 hormoon, mis alandab insuliini taset, mistõttu ennetab rasvumist ja täiskasvanuna alanud diabeeti.

Ainus põhjus rasedusaegsele iiveldusele on madal progesteroon (iivelduse põhjustab tegelikult östrogeen).
Ainus sünnitusjärgse depressiooni põhjus on progesteroonitaseme langus.

Kui tekib väsimus, unisus peale sööki, unisus autos (nii roolis kui ka kaassõitjana) – see on märk, et kehas on liigselt insuliini. Liigne insuliin tekib madala progesterooni tõttu.

Insuliin lihtsalt öeldes võtab verest suhkru, mida keha parasjagu ei kasuta ja pakib selle rasvarakkudesse. Kui rasvarakud on ”täis” ja suhkrut enam hästi ei mahu, tekib nö insuliinresistentsus – läheb vaja veel enam insuliini, et suhkrut rakkudesse suruda.

Madal progesteroonitase viib hüperinsulineemiale, mille tulemuseks on rasvumine. Ühel hetkel hakkab siiski vere suhkrutase tõusma ja nii tekibki diabeet. Diabeedi ravimid sunnivad pankreast tootma enam insuliini, kuid seeläbi luuakse lihtsalt veel enam rasva.

Progesteroon vähendab insuliini.
Progesteroon reguleerib veresuhkru taset.
Progesteroon on suurepärane ajule (progesterooni tase on ajus 20 korda suurem kui mujal kudedes).

Madal progesteroon seisab vöökoha rasvumise taga. Samas tekitab östrogeen rasva reitele, tuharatele ja puusadele.

Huvitav on, et rasv on ainus toitaine, mis ei stimuleeri insuliini. Üheaegselt nö rasvavabade dieetide populaarsuse kasvuga kasvab ka rasvumus. Popcorn ja teised rasva- ja kalorivaesed toidud tõstavad insuliini enam kui kommid (sõnum ei ole, et süüa enam komme).

Rasv on eelistatud kütus elus püsimiseks ja seda meeleldi ei põletata kui ei ole pealevoolu. Mitterasvastes toitudes on sageli palju süsivesikuid, nende söömine tõstab aga insuliini.

Nr 1 hormoon vananemise kiirendamises on insuliin.

Teisel ja kolmandal trimestril toodab platsenta progesterooni ja naised tunnevad end hästi, kuid peale sünnitust progesterooni tase kukub.
Enamikul naistest, kui nad hakkavad taas menstrueerima, hakkab keha taas progesterooni tootma ja meeleolu paraneb.

Madal progesteroon põhjustab kõrge insuliinitaseme, number 1 põhjus rasvumisele. Madal progesteroon viis ka östrogeeni tõusule, teine hormoon, mis tekitab rasva. Madal progesteroon viib depressiooni ja teiste psüühiliste probleemideni.

Naised, kes kasutavad rasedusvastaseid pille, ei ovuleeri ja seetõttu pole ka progesterooni.

Östrogeeni liigsuse toime on neutraliseeritav progesterooniga (mitte Proveraga, mis on sünteetiline medroxyprogesteroon).

Suur põhjus, miks naised ei jää rasedaks, kuigi soovivad, on madal progesteroon.

Paljude raseduste katkemiste põhjuseks on madal progesteroon.

Sage enneaegsete sünnituste põhjus on madal progesteroon.

Noppeid:
Bioidentsete hormoonide ime


Viimane uuendus 5.11.2020

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.