Peavalurohud, homoöpaatilised, ei töötanud



Nr1

Homoöpaatiline migreeni leevendaja (peaks olema) hind ca €8.18. teeb suure migreeni vast 10% paremaks ja seda ka ajutiselt, ei tööta üldse. kui võtta, siis kui on tunda, et peavalu hakkab tulema, siis leevendab ajutiselt, aga ei pruugi ära hoida. soovitab võtta 2-3 kapslit korraga, aga 4 on alles midagi tunda, sedagi siis eelpool mainitud 10 %. 
Kui võtta rohkem, ca 7-10 kapslit, ei tee peavalu paremaks, vaid läheb hullemaks.

Koostis: erinevad taimed, Aconite 3x, belladonna 6x, bryonia 6x, gelsenium 3x, hypericum 3x, kali phosphoricum 3x, natrum muriaticum



Nr 2


Homoöpaatiline migreeni leevendaja (peaks olema) 
hind ca €8.69.
Teeb suure migreeni vast 10% paremaks ja seda ka ajutiselt, ei tööta üldse. kui võtta, siis kui on tunda, et peavalu hakkab tulema, siis leevendab ajutiselt, aga ei pruugi ära hoida. soovitab võtta 1 tableti korraga, aga 2 on alles midagi tunda, sedagi siis eelpool mainitud 10 %. 

Koostis: Aceticum acidum 6X, Arenea diadema 8X, Arsenicum album 6X, Asafoetida 6X, Bryonia alba 30X, Calcarea phosphorica 10X, Carbo vegerabilis 10X, Kalmia larifolia 8X, Lycopodium clavatum 6X, Mercirius praecipitatus ruber 10X, Natrum sulphurium 6X, Phosphoricum acidum 6X, Pulsatilla 4X, Secale corntum 6X, Silicea 10X, Strychnium nitricum 8X, Uranium nutricum 12X 15 mg each, laktoos, magneesium steraat.
Tablett meeldiva maitsega, sulab keele all.

Samas mg steraati poleks sinna vaja lisada. Sest magneesiumstearaat (E572) - võib olla GM (geenmuundatud), on steariinhappe ühend, üliodav talgi taoline lisa- ja täiteaine, mis on lisatud enamikele toidulisanditele, kui võimalus, siis vältida. Magneesiumstearaati lisatakse, et takistada põhiainetel omavahel kokku kleepumist ja seeläbi saavad masinad aineid sujuvamalt ja kiiremini kapseldada, et kokku hoida tootmiskuludelt. Magneesiumstearaat EI OLE magneesiumi allikas ning sellel pole ka mingeid kasulikke omadusi kehasse sattudes. Katsed laborihiirtega näitasid, et steariinhape pärssis T-rakkude funktsioone. T-rakud on tuntud tapjarakud ja moodustavad olulise osa immuunsüsteemist. Magneesiumstearaat stimuleerib soolestikku moodustama kilejat massi mis võib takistada toitainete imendumist seedetraktist. Magneesiumstearaat on alahinnatud allergeen (teadusuuring siin). Kui ainet kuumutada lagunemiseni eraldab ta happelist suitsu ja toksilisi aure (ülevaade siin)

Nr 3

Homoöpaatiline migreeni leevendaja (peaks olema) 
hind ca €5,69.

Teeb suure  migreeni vast 10% paremaks ja seda ka ajutiselt, ei tööta üldse. kui võtta, siis kui on tunda, et peavalu hakkab tulema, siis leevendab ajutiselt, aga ei pruugi ära hoida. soovitab võtta 1 tableti keele alla korraga, aga 3 on alles midagi tunda, sedagi siis eelpool mainitud 10 %.

Muidu puhas toode taskukohase hinnaga.

Koostis: Glonoinum 12X HPUS, Belladonna 6X HPUS, Gelsemium 6X HPUS, Nux Vomica 6X HPUS , Iris Versicolor 6X HPUS, Sanguinaria Canadensis 6X HPUS, laktoos


Töötavaid lahendusi migreeni korral vaata siit (LINK)

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.