Vahtrasiirup ja kookossiirup



Magustajatest, mis on madala glükeemilise indeksiga, looduslikud ning ei tekita peale söömist väsimustunnet, mis kaasneb tihti pruuni (loomulikult ka valge) suhkru tarbimisega. NB! Mõlemad on sõltuvust tekitavad ning maitsed kahvatuvad näiteks võrreldes agaavi siirupiga! Sest nad on väga maitsvad! Mõlemad siirupid on ülipopulaarsed Ameerikas, peale ära proovimist ei teki enam küsimust, miks! 


Vahtrasiirupi üks parimaid brände on Now Foods, lisaks on nende toode ka öko. Nõksa alla 0,5 liitrit kvaliteet-siirupit (iHerb'is siit) on 11,68€, tasub kombineerida kergemate toodetega, et postikulu tellimisel oleks mõistlik.
1 liiter vahtrasiirupit saadakse 40 liitrist vahtramahlast. Tegemist on väga erilise maitsega siirupiga, mis kõigi erinevate magustajatega võrreldes ainulaadne. Siirup ei ole lihtsalt magustaja vaid annab toidule omalaadse maitsenüansi. Suurepärane näiteks pannkookidega. Lihtsalt banaaniga süües jne. Kui pole kunagi proovinud, tasub kindlasti üks kord elus ikka ära proovida. 🍯

Kuidas vahtrasiirupit tehakse vaata siit videost:





Teine eriline magustaja, mis väärib tutvustamist, on kookossiirup (kutsutakse nektariks). Kõrgkvaliteetseks tooteks loetakse nektarit, mis on toor ehk ensüümid on alles. Üheks maailma parimaks brändiks loetakse Coconut Secret (iHerb'is siin) ettevõtet, mis asutati kusjuures diabeetikute poolt. Hind on 6,51€ 355 ml.
Nektar ise on unikaalse maitsega, ei ole liiga magus omamoodi on ka hapukas, saadud kookospuutüve mahlast, seega kookose maitset ei ole nektaril absoluutselt mitte. Ehk siis tootmisel ei ole kasutatud kookospuu vilju. Järjekordselt üks huvitav toode, mida tasub üks kord elus ikka ära proovida. Kuna toode on klaaspakendis, on ta saatmisel raske ning seetõttu on iHerb'ist tellides väikese pakina postikulu kõrge, kuid nektarit võib olla parema hinnaga tellida hoopis Vitacost'ist (siin), sest seal on fikseeritud summaline postikulu.

🍯
Pannkoogid pilt
Kui aga pole annet heade pannkookide tegemiseks, siis erinevad võrreldud segud, millega imelised pannikad tulevad --> Gluteenivabad pannkoogijahud (LINK)

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.