Parimad Omega rashapete ja A vitamiini allikad

  • Miks mitte A vitamiin ja  Omegad kalaõlist?

Üldine reostatus/mürgisus on suur.

I astme reostatus> taimed, kõige puhtam valik!

II astme reostatus> taimeid söövad kalad ehk taimed + kala.

III astme reostatus, kõige suuremas kontsentratsioonis ebasoovitavaid aineid> taimed + taimeid söövad kalad + kalad kes söövad kalu.

Omega toidulisandite puhul on probleemiks ka see, et pakutavas valikutes ei ole esindatud kogu spektrit, see aga loob kehas tasakaalutuse.


Siiani kõige paremad valikud, kuidas hankida Omegate täisspektrit ja A-vitamiini:

  • Omegate kogu spekter: 1 tl värskelt jahvatatud linaseemneid (smuutisse nt) või
Parimad Omegad iHerbist>>>

Taimsed Omegad:

🌞🤩 Kanged Sports Research Omega-3 LINK ➼Vegan.

💙💙 Kanged Deva, Omega-3 ehk eikosapentaeen- ja dokosaheksaeenhape lühendina  EPA & DHA (LINK). ➼Vegan.

💙 Spektriline (mitmed erinevad vormid) Omega lisand Natrol 1000 mg, 90 softgeeli kapslit ➼Öko, ➼Toor, ➼Vegan (rafineerimata, külmpress) siit (ca 5,36€).
💙 Linaõli kapslid Deva ➼Öko, ➼Vegan, ➼Toor (rafineerimata, külmpress) siit (ca 6,58€). Kusjuures kallimad taimsed Omegad pole paremad, sest sisaldavad mitmeid lisandeid, mida pigem väldiks.
💙 Kuldsed linaseemned Now Foods siit (ca 6,30€), jahvata vahetult ja lisa toortoidule või söö niisama (hea maitsega) ➼Öko, ➼Vegan. 
💙 Külmpress lisaseemne õli Barlean's siit (ca 8,46€), niisama võtta või lisada salatitele näiteks (toortoiduga), värske õli on imehea maitsega ➼Öko, ➼Vegan, ➼Toor, ➼GMO vaba.





Miks MM (Medical Medium) info kohaselt on taimsed lahendused hea valik?

Kalaõli ei puhasta verd toksiinidest, see ei mõju mistahes viisil tervistavalt. Kui firmad puhastavad kalaõlist välja elavhõbeda, muutub kalaõli tegelikult hoopis hüperaktiivseks ja elavhõbeda mälu õlis on tugevam. Teeb vere rohkem toksiliseks ja mustaks https://www.medicalmedium.com/blog/is-your-blood-toxic. Kalaõli baasil omegad kahjustavad aju https://www.medicalmedium.com/blog/obsessive-compulsive-disorder. Kontsentreeritud kalaõlis on rohkem elavhõbedat jm raskemetalle (mida ei saa puhastades siiski välja) kui niisma isu korral kala süües. https://www.medicalmedium.com/blog/skin-hair-nail-health.
Raadiosaade https://soundcloud.com/medicalmedium/damaging-health-fads (kalaõlidest 30-35 minutil kuskil). Kalaõli puhastatakse ja puhastatakse e. dilutsiooni põhimõte (nagu homoöpaatias), see muudab raskemetallide jäägi aina tugevamaks ja tugemaks oma toimelt ja jõuab eriti sügavale keha süsteemidesse. Kalaõli jõuab koheselt vere- ja lümfisüsteemi. Läbib aju verebarjääri, kalaõlide raskemetallide aktiivsus suurendab dementsuse ja Alzheimer'i tõenäosust, mida me ei taha.


Kui on soov siiski "klassikalist" kalaga Omegat tarbida, siis popurii puhtamatest, odavamatest ja kallim, mis täisspektriline:
🐟 Solgar, Täis Omega spektrid (ca 20,53€) siit.

🐟 Madre Labs, Omega-3 kalaõli, GMO vaba, ➼Gluteeni vaba, kala želatiiniga geelkapslid (ca 5,99€) siit.
🐟 Now Foods, Omega-3 kalaõli, ➼GMO vaba (ca 6,79€) siit.



Medical Medium'i  järgi kala toidulisandeid ei tasu valida, sest mistahes puhastusmeetodeid ettevõtted ka ei kasuta, ei saa nad neid välja ikkagi raskemetalle. Seega on alati taimne lisand parem valik!

  • A-vitamiin: beeta karoteenist (lingilt firma garanteerib, et toode on ➼GMO vaba või teine firma, mis on odavam LINK). Beeta karoteen muundatakse maksas ümber retinooliks.

Kurioosum on see, et kõik müüdavad võimalikult puhtad beeta karoteenid on tehtud sojaõliga. Miks ei võiks kasutada värskepress oliiviõli, on siiani arusaamatu. Samas vähemalt firma NOW garanteerib aga et nende kasutatav sojaõli on GMO vaba LINK



NB! Kasvanduste kalades ei ole Omegaid, D3 ja A vitamiini, mis on looduses kasvanud kalades.



Viimati uuendatud 22.03.2021

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.