5-HTP



5-HTP parimate klassis praegu Doctor's Best (LINK) ja/või koos kasulike lisanditega juures B6 ja C vitamiin (LINK).

Või uuem tegija, täpselt identse koostsega Lake Avenue Nutrition ja 360 kapslit on parema hinnaga (LINK), sellel firmal on ka 60 kapsliga variant (LINK).


Griffonia simplicifolia (taim) seemne ekstrakt. Ekstrakt on kangem, kui taim, seega tõhusam ja läheb vähem sama efekti saavutamiseks, looduslik päritolu. Pulbri maitse mõnus/magus (kes kapsleid võtta ei saa) 
➼Vegan, ➼GMO vaba.


Toimed:

- Parandab meeleolu ja leevendab stressi
- Parandab une kvaliteeti ja normaliseerib isusid
- Võimendab neurotransmitte tööd
- Saab aidata bipolaarse haire puhul
- Kasulik ajule ja närvisüsteemile


Praktikas toime sujuv ja meeldiv, õhtul võttes toob hea une, ärkamine puhanuna. Kapsel väike ja lihtne võtta
 


Hea võtta koos banaanidega, sest banaanid aktiveerivad 5-HTP ja seetõttu suureneb aine biosaadavus ja kiireneb imendumine.


Lisalugemist
https://www.medicalmedium.com/blog/bipolar-disorder
Medical Medium Thyroid Healing : The Truth behind Hashimoto's, Graves', Insomnia, Hypothyroidism, Thyroid Nodules & Epstein-Barr lk 332


Viimati ajakohastatud 3.01.2020

Kommentaarid

Oluline info: Leheküljel olevad postitused on informatiivse iseloomuga. Lehekülg ei ole mõeldud andma meditsiinilist nõu mistahes viisil. Postitused on koostatud olemasoleva kirjanduse, teadusuuringute, loengute, kogemuste ja ettevõtete poolt esitatud info (labori uuringud, toodete ja tehnoloogiate kirjeldused) põhjal. Lehekülg ei tegele toodete müügiga ega edasimüümisega mistahes viisil. Postitaja ei ole ka ühegi vitamiine-mineraalaineid või toidulisandite müüva ettevõtte töötaja/turustaja. Kasutades ostlemiseks selle keskkonna linke saab sümboolselt toetada lehekülje jätkumist ja arenemist ehk Sulle kasuliku info leidmist. Postitaja võib saada väikseid ande toodete, kingituste või ostlemiskrediidina (see ei ole töö tasu artikli koostamiseks). Terviseteemadel pea nõu endale usaldusväärse ja teadliku meditsiini töötajaga ning tee oma uurimistöö.